Bodegues Jaume Bennàssar

L’any 1996, Jaume Bennàssar adquireix la finca Can Desveri i comença la plantació de sis ectàrees repartides en ceps de sirà, manto negro, merlot, callet i cabernet sauvignon. Són 20.000 ceps al llarg de vint-i-quatre quilòmetres lineals. El primer vi coincideix i celebra el naixement de Caterina, la seva néta, el 8 d’agost de 1998, la qual cosa es presentà com un bon auguri.
En la curta però intensa història, Bodegues
Jaume Bennàssar destaquen per l’especial sintonia amb la taula del prestigiós restaurant Orient, que ell mateix dirigeix, que s’ha fet famós per les seves especialitats.

La recerca d’un maridatge adient amb l’especialitat del restaurant, la porcella, exigeix a la taula un vi carnós i de gran estructura a la boca, un vi de llàgrima gruixada i abundant, i amb un pas per la boca intens, amb aroma i paladar de fustes i cuiros nous sense gens d’astringència, redó, ideal per a la porcella i la delicada i cruixent corna rostida.
S’hi pot gaudir també d’una excel·lent varietat de cuina de caça i de pastura.

Bodegues Jaume Bennàssar
Bodegues Jaume Bennàssar
Camino de Consell, 07140 Sencelles, España
T 696 19 17 14 - 971 61 51 53

Visites concertades
696 19 17 14

cerrar mensaje Utilitzem cookies pròpies i de tercers per a millorar els nostres serveis i mostrar-li publicitat relacionada amb les seves preferències mitjançant l’anàlisi dels seus hàbits de navegació. Si continua navegant, considerem que accepta l’ús. Més informació.