Celler Can Ramis

L’actual celler Can Ramis fou fundat el 1870 pel matrimoni Pedro Molinas Amengual —germà de Juan Molina,
rector de la parròquia de Sant Pere de Sencelles i director espiritual de Sor Francinaina Cirer— i Francisca Amengual Ramis.
Els continuadors de l’explotació foren Catalina Vallori Florit i el seu gendre Antonio Cirer, conegut amb el malnom de Toni Ramis. Després fou la seva filla Francisca Cirer amb el seu home Matias Llabrés, els quals en modernitzaren les instal·lacions. Actualment regeix el celler el seu fill Pere Antoni Llabrés Cirer.
Les varietats de raïm amb què elaboren els vins són manto negro, callet i sirà amb el nom de Serral.

Serral
Color grana amb reflexos robí, net i lluent. Presenta aromes de bona intensitat, amb records de fruites vermelles en licor, notes balsàmiques i marcades notes torrades degudes al pas per fusta. A la boca té una entrada càlida, amb una acidesa notable, tanins marcats i puntes de notes vegetals, amb un fons de notes de fustes molt marcades.

Celler Can Ramis
Celler Can Ramis
C/ Sor Francinaina Cirer, 14 07140 Sencelles
T 971 87 24 18 / 675 72 18 50 / F 971 87 24 18
perecanramis@hotmail.com

Horari de visites:
De dilluns a dissabte de 10.00 a 20.00 h.
Diumenges de 10.00 a 14.00 h.

cerrar mensaje Utilitzem cookies pròpies i de tercers per a millorar els nostres serveis i mostrar-li publicitat relacionada amb les seves preferències mitjançant l’anàlisi dels seus hàbits de navegació. Si continua navegant, considerem que accepta l’ús. Més informació.