Jaume de Puntiró

El celler Jaume de Puntiró Vinyes i Vins és un celler familiar i artesà que ha combinat el profund respecte per les tècniques agrícoles tradicionals —apreses dels padrins i que sempre han estat totalment respectuoses
amb el medi ambient— amb les innovacions tecnològiques.
La tradició vitivinícola prové dels Vich de ca sa Consellera, petits propietaris agrícoles que conreaven vinyes i elaboraven vins en bótes congrenyades, i dels Calafat, que elaboraven vins a la possessió de Puntiró, la qual regentaven.
El conreu de les vinyes és d’agricultura ecològica —inscrita i avalada pel Consell de la Producció Agrícola Ecològica de Balears— amb una cura amorosa i entregada a les plantes, que fa que sorgeixin uns ufanosos raïms que esdevenen un excel·lent vi d’alta qualitat.
Jaume de Puntiró disposa de la qualificació d’empresa artesana i de la carta de mestre artesà vinater.
Les vinyes estan situades a Santa María del Camí, en terrenys de call vermell, amb abundants pedres a la superfície; factors que, sumats a la protecció i al microclima que els ofereix la serra de Tramuntana, incideixen en una bona maduració dels raïms.
Els raïms utilitzats són els autòctons: manto negro, callet i moll, i els forans cabernet sauvignon, sirà, merlot i moscatell. Les vinyes són: sa vinya Vella, can Serví, can Quart, can Xenoi, ca sa Pesa, can Pau, ses Rotes i cas Misser Fiol.

Jaume de Puntiró
Jaume de Puntiró
Calle del Batlle Bartomeu Simonet, 07320 Santa María del Camí, España
T 971 62 00 23
pere@vinsjaumedepuntiro.com
www.vinsjaumedepuntiro.com

Horari:
De dilluns a divendres de 9.00 a 18.00 h.
Dissabtes i diumenges de 9.00 a 13.00 h.

cerrar mensaje Utilitzem cookies pròpies i de tercers per a millorar els nostres serveis i mostrar-li publicitat relacionada amb les seves preferències mitjançant l’anàlisi dels seus hàbits de navegació. Si continua navegant, considerem que accepta l’ús. Més informació.